Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Beauty Angel lysterapi

 

Beauty Angel behandlinger

 

Beauty Angel Glow kr. 349,- 30 min

En afslappende og blødgørende ansigtsbehandling med kollagenstimulerende, klinisk dokumenteret Beauty Angel lysterapi. Behandlingen giver et øjeblikkeligt fugtboost med special EMT serummaske, mens lysterapien igangsætter vigtige reparationsprocesser, renser og giver en øget følelse af velvære. Velegnet til alle hudtilstande eller dig som er ny kunde.

Self Care - Beauty Angel Lysterapi 15 min. 199,-

Nyd 15 min. Beauty Angel ELT lysterapi for at styrke din hud eller som en velfortjent kollagen- og velvære pause eller til forbedring af hudproblematikker. Beauty Angel lysterapi er velegnet som et velvære boost, opheling af huden, lindring af rødme/irritation, antiage, glød og opstramning til både ansigt og krop.

Tilvalg - Beauty Angel lysterapi sammen med anden beh. 15 min. 99,-

Skab gode vaner og nyd 15 min. lysterapi for en sundere hud og få plus på din kollagen- og velvære konto, når du nu alligevel får en anden behandling.

Kurforløb - Beauty Angel lysterapi 12 beh (10+2) kr. 2490,-

Et Beauty Angel ELT kurforløb indebærer: En Skræddersyet Ansigtsbehandling - 12 behandlinger á 15 minutters intensiv Beauty Angel ELT lys 2 gange om ugen i 6 uger.

 

Tilvalg Beauty Angel EMT special masker kr. 149

Maskerne er mildt kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparente struktur sikrer at Beauty Angel Lyset nemt penetrerer igennem og indsluser ingredienser dybt ned i huden, så du får endnu mere hudtype bestemt effekt. Ingredienserne i maskerne er nøje udvalgt, til at hjælpe på specifikke hudtilstande.

Vælg den der passer til dig: kr. 149,-

  1. Green Tea: Uren/fedtet hud (virker talgregulerende, mindsker irritation og dræber bakterier)
  2. Cherry Blossom: Sart/rød hud (virker meget beroligende, antirødme, rosacea – god efter sugaring)
  3. Eye: Til øjenomgivelser (hævelser, mørke rander, linjer, ældet hud ved inderste øjenkrog)
  4. Q10 & Caviar: Antiage +40 (god til pigmentering, opstrammer, vitaminer)
  5. Beetox: Antiage +50 (god til rynker, linjer, læderhud)
  6. Vitality: Antiage alle (modvirker og bremser ældning, solskadet hud)
  7. Hualuron: Tør og dehydreret hud (giver fugt og ”askepot” effekt)
  8. Deep Sea: Meget tør og irriteret hud (mod nedbrudt barriere, afskalning, eksem, psoriasis)
  9. Collagen: Struktur (storer porer, rynker, ar)

 

Beauty Angel Eyes 30 min kr. 499,-

Beauty Angel Eyes er målrettet øjenomgivelserne med fokus p

Beauty Angel signaturbehandlinger:

 

Beauty Angel Body kr. 449,-

Beauty Angel Body lysbehandlingen er til forbedring af hudens udseende og vævets tilstand på kroppen. Lysbehandlingen kan forfine hudstruktur, reducere synlig appelsinhud og give en antiage effekt lokalt på udvalgte steder på kroppen, f.eks. på arme, mave, lår, baller, ben eller tilmed fødder. 

Lysbehandlingen kan gendanne   bl.a. strækmærker og arvæv – så de forekommer mindre synlige. Synlige blodkar på underben/fødder er ved flere tilfælde blevet synligt reduceret igennem øget reparation og blodgennemstrømning. Beauty Angel lysbehandlings effekt kombineres med en drænerende massage teknik! Perfekt kombination efter hårfjerning eller i forbindelse med din ansigtsbehandling

 Få at reducere synlige linjer, hævelser og mørke rander under øjnene! Beauty Angels Energizing Light Technology kombineres med EMT maske og en signatur øjen-massageteknik, som ved den synergiske effekt påvirker blodgennemstrømning, tilfører ilt og næring til øjenomgovelserne, og stimulerer lymfecirkulation, så affaldsstoffer og ophobet væske transporteres væk. Også kollagen dannelsen stimuleres af ELT og for mere volume og styrke.

 

Beauty Angel Clear & Repair 45 min. kr. 499,-

Denne intensive behandling er målrettet problematisk hud med udbrud og inflammation eller hud der har brug for opheling samt lindring. Clear & Repair kombineres med en special maske og en manuel Beauty Angel signatur lymfedrænage teknik, for at styrke hudens selvrensende effekt uden at irritere. Således er Clear & Repair særlig velegnet til uren hud/akne, rosacea, eksem mm. 

Beauty Angel har en effektiv ophelende effekt uden bivirkninger og udtørring af huden og i gangsætter reparation af huden på hudoverfladen og i bindevævet ved folikler for at forkorte varighed af ubehag, modvirke arvævsdannelse, mens lymfe cirkulationen stimuleres for øget ”selvrensende effekt”.

 

Beauty Angel Lifting 45 min. 699,-

Beauty Angel Lifting er målrettet både eksisterende og udvikling af ældningstegn i huden, for at give et boost til hudens cellulære stofskifte og kollagenproduktion hele året rundt!

Beauty Angels specielle Lifting massage teknik øger blodgennemstrømningen i huden, løsninger mimiske spændinger i muskler og supplerer Beauty Angels Energizing Light Technology påvirkning perfekt. Denne behandling særligt velegnet om sommeren ved meget sol, da UV lys har en ældende effekt på huden, mens Beauty Angel Lifting øger igangsættelse og reparation indefra.